Ring døgnet rundt på

20 87 10 00

Omtanke for miljøet

For bedemand Vahl & Wetche er det vigtigt at tage hånd om miljøet, så godt som vi kan. Vi har allerede fokus på mange områder for grøn omstilling, med et mål om på sigt at blive helt Co2 neutrale. Vores bæredygtige indsats er udelukkende til gavn for naturen, så din afsked undgår at efterlade et Co2-aftryk på miljøet, men samtidig uden at vi går på kompromis med et værdigt arrangement.

Døgnvagt – ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Naturmaterialer

Bæredygtighed for os, indeholder mange forskellige elementer. Vi anvender naturmaterialer i alt, der skal ned i jorden, så både kiste, linned og madrasser ikke skader naturen. Vores kister er dansk produceret af bæredygtigt træ, madrasser, puder og linned i vores økologiske naturtræskiste er af naturuld og vores urner er danskproduceret fiberurner i nedbrydeligt materiale.

Blomster

Hvad angår blomster, er mange blomster i dag desværre produceret i udlandet, eksempelvis Holland, og der bruges store mængder energi på både plantning, pasning og daglig transport igennem Europa. Derfor omhandler vores bæredygtige løsninger især også blomster og blomsterleverandører. Vi arbejder på sigt på, i et samarbejde med en miljøbevidst blomsterleverandør, at kunne tilbyde Co2 neutrale buketter, der kompenserer for Co2-belastningen. Ved at købe Co2 neutrale buketter, støtter du et skovprojekt, uden at du skal betale store ekstragebyrer.

Derudover tilbyder vi mange alternativer til den traditionelle store blomsterbuket. En enkel stor rose på kisten, kan også være en smuk udsmykning. Måske der slet ikke behøver være blomster indblandet, men derimod små hilsner og billeder af afdøde. Der er mange muligheder for smukke og personlige alternativer til den store blomsterkrans.

Grøn omstilling

Generelt er bæredygtighed for os en løbende proces, der udvikler sig. Vi sørger for at bruge CE-mærket træ og støtter skovprojekter ved at genplante træer. En stor del af bisættelsers Co2 udledning sker ved kremationen, og her har vi også et samarbejde med fokus på hvordan, vi kan nedsætte Co2-udledningen. Derudover er vores energiforbrug i forretningen 100% grøn energi fra den grønne el-leverandør NaturEnergi.

Vi er i konstant udvikling, hvad angår mere bæredygtige løsninger for begravelser og bisættelser. Samtidig bestræber vi os på, at de bæredygtige alternativer påvirker prisen så lidt som muligt, og ikke går på kompromis med selve arrangementet.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv et gyldigt telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.