tlf: 20 87 10 00


heroshot

Den lokale bedemand i Vejle, Kolding, Børkop og Fredericia

Vi har et stort lokalkendskab i hele Trekantsområdet og er derfor det oplagte valg, når du skal arrangere en begravelse i Kolding, Vejle, Børkop og Fredericia. Med vores gode forhold til såvel kirker som blomsterhandlere i området, kan vi sørge for at alt går gnidningsløst og efter dine ønsker.

Vi tager telefonen døgnet rundt, så du er altid velkommen til at give os et uforpligtende opkald.

Kontakt Begravelsesforretningen Vahl & Wetche

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

En nærværende og fordomsfri tilgang

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche lægger vi vægt på en nærværende og fordomsfri dialog. Du bestemmer tempoet - og vi rådgiver dig på de områder, hvor du har brug for det.

Vi kommer hjem til dig

Det er vores erfaring, at samtalerne i forbindelse med en begravelse eller bisættelse bedst foregår i hjemmets trygge rammer. Derfor kommer vi gerne hjem til dig, når vi skal holde det indledende møde. Du er også meget velkommen til at ringe og træffe aftale om et møde i vores butik på Fredericiavej i Vejle. Der er nem adgang fra E45 og gode parkeringsforhold lige ved butikken.

bedemand

En pålidelig og engageret service

Når en af vores kære går bort, efterlader det de pårørende i sorg. Det sidste man har overskud til at beskæftige sig med, er de banale formaliteter. Derfor tager vi ansvar for alle de praktiske omstændigheder, og giver således jer ro til samværet med hinanden.

Det giver tryghed at have en pålidelig og engageret bedemand, og vi sætter en ære i at koordinere det sidste farvel ned til mindste detalje.

Kontakt os døgnet rundt

Vi besvarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage. Det er jo ikke op til os at bestemme, hvornår man får brug for en bedemand, hvorfor vi altid er tilgængelige. Ring til os, hvis du skal arrangere en begravelse i Kolding, Børkop, Vejle, Fredericia – eller i resten af Trekantsområdet.

Ring til Thomas og Winnie døgnet rundt på; 20871000.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

Min sidste vilje tlf. 20 87 10 00


natur

Vi dækker hele Trekantsområdet

Danmarkskort

24 timers service

vi besvarer opkald døgnet rundt.

tlf. 20 87 10 00
Bedemand-vahlogwetche.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK