OKOK

Ring døgnet rundt på

Vi er din lokale bedemand Børkop

Har du mistet en nær pårørende, hjælper vi dig med en smuk bisættelse eller begravelse i Børkop. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi har et stort kendskab til byen og områderne nær byen. Vi er derfor din lokale bedemand i Børkop.

Vi har gennem årenes løb hjulpet mange borgere i byen, når en begravelse har skullet planlægges. Vi kender præsterne og kirkens øvrige personale i Børkop. Vi bestræber os altid på, at både pårørende og afdøde får deres ønsker opfyldt, og vi yder en omsorgsfuld og nærværende service, hvor det hele kører gnidningsfrit.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Bedemandsforretning Børkop

Vores Bedemandsforretning Børkop ligger tæt på byen. Vi har adresse på Fredericiavej ved Vejle, hvor du er velkommen til at kigge forbi, hvis du har brug for det - vi har gode parkeringsforhold ved forretningen.

Vi er gode til at lytte til det, I har på hjerte. Vi sætter os altid i jeres sted, og vi forsøger på bedste vis at opfylde jeres ønsker. Vi bestræber os på at gøre dagen så mindelsesværdig som muligt og til en dag, I vil se tilbage på med en god følelse trods omstændighederne.

Vores bedemand kommer ud til dig

Vores bedemænd i Børkop ved, hvor hårdt det som pårørende kan være at miste et elsket familiemedlem. Der kan være mange ting, der skal tages stilling til samt dokumenter, der skal udfyldes, og det kan være en stor mundfuld. Vi hjælper dig derfor med alt det praktiske i det omfang, du ønsker det.

Vi vil gerne give dig de mest rolige rammer, så du føler dig bedst tilpas. Vi kommer derfor gerne hjem til dig, hvis det er det, du har det bedst med. Hvis det passer dig bedre, er du også meget velkommen til at træffe aftale om en samtale i vores hyggelige lokaler på Fredericiavej i Vejle.

Du kan kontakte os hele døgnet

Hvis du vil have kontakt til en bedemand i Børkop, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten komme forbi vores bedemandsforretning nær Børkop, eller du kan ringe til os. Vores telefoner er åbne hele døgnet rundt og alle ugens syv dage.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling