OKOK

Ring døgnet rundt på

Nærværende og omsorgsfuld bedemand i Brædstrup

Når en af vores kære går bort, lever sorgen og tabet videre. Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står klar med professionel hjælp og rådgivning, når der skal tages hånd om alle de praktiske ting. Vi ved, at det er en følsom og sårbar situation, og som lokal forankret bedemand er vi din garanti for empatisk, hurtig og nærværende service, når du har brug for os.

Som bedemand har vi et etisk princip, om at sikre den sidste afsked bliver efter den afdødes ønsker, og samtidigt ligger inden for rammerne af dine muligheder som pårørende. Vi gør derfor altid vores yderste for at arrangere en afsked, der lever op til disse ønsker.

Vi sætter en ære i at yde en omsorgsfuld, nærværende og professionel service, så du og familien kan føle jer trygge og overlade det praktiske til os i forbindelse med begravelse i Brædstrup.

Kontakt os på tlf.20 87 10 00i dag og få en uforpligtende samtale.

Mange praktiske spørgsmål

Som bedemand ved vi, at der opstår mange praktiske og økonomiske spørgsmål ved en begravelse, som kan virker uoverskuelige. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche er det en principsag at tage ansvar for begravelsen og samtidigt rådgive de pårørende efter alle forskrifter. Tillid er afgørende ved valget af bedemand, og du kan være sikker på, at vi gør alt for at leve op til den udviste tillid. Som din lokale bedemandsforretning vil du opleve stor faglighed og professionel hjælp.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Din lokale bedemand i Brædstrup

Begravelsesforretningen Vahl & Wetches har en afdeling i Brædstrup. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en bedemand. Vores lokale tilstedeværelse sikre, at vi hurtigt kan være hjemme hos dig, hvis du ønsker, at vores indledende samtale skal foregå i dine velkendte trygge rammer.

24 timers service

Du kan kontakte os på telefon20 87 10 00eller via vores kontaktformular. Vi har 24 timers service, så du er meget velkommen til at kontakte os hele døgnet rundt. Vi kommer også gerne hjem til dig, hvis du ønsker at have samtalen om begravelse i hjemmet.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling