OKOK

Ring døgnet rundt på

Menu

Bedemand Bredballe

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche hjælper vi dig igennem den svære tid, så du får sagt ordentligt farvel til din kære. Vi kan hjælpe med alt lige fra planlægning af begravelsen eller bisættelsen til rådgivning i forbindelse med alle de praktiske spørgsmål, der opstår, når et dødsfald finder sted. Vi sætter en ære i at være en pålidelig, empatisk og omsorgsfuld bedemand, som du og familien kan føle jer trygge ved.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi sørger for alt det praktiske

Som din bedemand i Bredballe sørger vi bl.a. for alt det praktiske ved ceremonien. Vi respekterer altid afdødes ønsker i det omfang disse kendes, men vi tager naturligvis også gerne dine ønsker med i planlægningen. Vi står endvidere for kontakten med begravelsesmyndigheden, præsten og kirken samt sørger for, at ceremonien kommer til at foregå gnidningsfrit og stilfuldt.

Vi kommer gerne på besøg hos dig

Vi ved af erfaring, at mange foretrækker at planlægge en begravelse eller bisættelse i deres eget hjem, hvor de føler sig trygge. Vi tilbyder derfor gerne at komme hjem til dig til det indledende møde, når du har brug for os i Bredballe. Du er også altid velkommen i vores forretning på Fredericiavej i Mølholm lige over broen.

Kontakt Begravelsesforretningen Vahl & Wetche

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som bedemand Bredballe? Så kan vi kontaktes hele døgnet rundt på telefon 20 87 10 00. Her fortæller vi dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og resten af familien med en smuk og stilfuld afsked - hvor du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt der bliver taget hånd om alle de praktiske detaljer.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim