Tak for din bestilling.

Du vil få tilsendt 'Min Sidste Vilje' med posten snarest.

OK

Bedemand i Bredballe og Grejsdalen

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche hjælper vi dig igennem den svære tid, så du får sagt ordentligt farvel til din kære. Vi kan hjælpe med alt lige fra planlægning af begravelsen eller bisættelsen til rådgivning i forbindelse med alle de praktiske spørgsmål, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Vi sætter en ære i at være en pålidelig bedemand, som du og familien kan føle jer trygge ved.

Kontakt din bedemand i Grejsdalen eller Bredballe på telefon 20 87 10 00 i dag til en uforpligtende samtale.

Døgnvagt – Ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi sørger for alt det praktiske

Som din bedemand i Bredballe eller Grejsdalen sørger vi bl.a. for alt det praktiske ved ceremonien. Vi respekterer altid afdødes ønsker i det omfang disse kendes, men vi tager naturligvis også gerne dine ønsker med i planlægningen. Vi står endvidere for kontakten med begravelsesmyndigheden, præsten og kirken, og sørger for, at ceremonien kommer til at foregå gnidningsfrit og stilfuld.

Vi kommer gerne på besøg hos dig

Vi ved af erfaring, at mange foretrækker at planlægge en begravelse eller bisættelse i deres eget hjem, hvor de føler sig trygge. Vi tilbyder derfor gerne at komme hjem til dig til det indledende møde, når du har brug for os i Bredballe eller Grejsdalen. Du er også altid velkommen i vores forretning på Fredericiavej i Mølholm lige over broen.

sidekick

Kontakt Begravelsesforretningen Vahl & Wetche

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som bedemand i Grejsdalen eller Bredballe? Så kan vi kontaktes hele døgnet rundt på telefon 20 87 10 00. Her fortæller vi dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og resten af familien med en smuk og stilfuld afsked - hvor du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt der bliver taget hånd om alle de praktiske detaljer.