OKOK

Ring døgnet rundt på

Menu

Din lokale bedemand Bredsten

Hvis du skal bruge en bedemand, så tag fat i os. Vi hjælper pårørende ved bisættelse eller begravelse Bredsten, og vi er din lokale bedemand Bredsten. Vi har stor erfaring inden for vores fag og har også et grundigt kendskab til byen. Vi kender præsterne og kirken, og vi ved, hvilke muligheder der er i byen. På den måde kan vi professionelt rådgive dig om, hvordan du som pårørende får en dag, hvor alle ønsker er blevet imødekommet - en dag I kan se tilbage på med en god følelse.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Bedemandsforretning Bredsten

Vores bedemandsforretning Bredsten ligger tæt på byen, vi har adresse på Fredericiavej i Vejle, hvor der er gode parkeringsmuligheder. Du er velkommen til at komme forbi vores forretning, hvis du har brug for det. Vores bedemænd sætter sig altid i de pårørendes sted og gennem vores mange års erfaring, kan vi give dig professionel rådgivning, så du kommer bedst gennem forløbet.

Vores bedemænd kommer hjem til dig

Skal du til at planlægge bisættelse eller begravelse Bredsten, hjælper vi dig gerne. Det kan være en rigtig svær tid, hvor der skal tages mange beslutninger, der kan virke uoverskuelige. Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig så tryg som muligt, når vi skal have vores samtale. Mange føler sig mest trygge i deres eget hjem, og derfor kommer vi gerne hjem til dig. Hvis du har det bedre med at komme til vores adresse, er du også velkommen til det - vi har gode parkeringsmuligheder samt hyggelige og hjemlige lokaler.

Vi er til at få fat i 24/7

Skal du bruge en bedemand Bredsten, så kan du få fat i os hele døgnet rundt alle dage, hvis du ringer til os. Du er også velkommen til at komme forbi vores bedemandsforretning i vores åbningstider nær Bredsten.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim