OKOK

Ring døgnet rundt på

Din bedemand i Egtved

At tage afsked med vores kære er aldrig nemt, og det er sjældent, at man har overskud til selv at stå for alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche sørger vi gerne for alt det praktiske, så du i stedet kan koncentrere dig om at være sammen med dine kære. Vi planlægger begravelsen eller bisættelsen efter afdødes og dine ønsker.

Kontakt os gerne på tlf. 20 87 10 00 til en uforpligtende dialog.

Din lokale bedemand i Egtved

Vores begravelsesforretning ligger tæt på Egtved, og vi har gennem året bistået med nærværende og omsorgsfuld service ved begravelser og bisættelser i hele Egtved. Vi har derfor et stort kendskab til området, og vi kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker det. Vil du hellere komme til os, byder vi dig gerne velkommen i vores begravelsesforretning. Valget er dit.

Vi står for alt det praktiske

Hvis du vælger os som din bedemand i Egtved eller omegn, står vi for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Du slipper dermed for at skulle tænke på det praktiske på selve dagen, og kan i stedet have dit fokus på at få en smuk afsked med din kære. Vi kan hjælpe med alt lige fra koordinering af blomster til kontakt til præsten og kirkegårdsgraveren.

Kontakt din bedemand i Egtved

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står vi klar til at tage imod din henvendelse hele døgnet rundt alle ugens dage. Ring derfor gerne til os på tlf. 20 87 10 00, hvis du har brug for en bedemand i Egtved og omegn. Vi kan i de fleste tilfælde være hos dig inden for en time.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling