Tak for din bestilling.

Du vil få tilsendt 'Min Sidste Vilje' med posten snarest.

OK

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche

Din bedemand i Egtved

At tage afsked med vores kære er aldrig nemt, og det er sjældent, at man har overskud til selv at stå for alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche sørger vi gerne for alt det praktiske, så du i stedet kan koncentrere dig om at være sammen med dine kære. Vi planlægger begravelsen eller bisættelsen efter afdødes og dine ønsker.

Kontakt os gerne på tlf. 20 87 10 00 til en uforpligtende dialog.

Døgnvagt – Ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Den lokale bedemand i Egtved

Vores begravelsesforretning ligger i Vejle, men vi har gennem året besiddet ved begravelser og bisættelser i hele Vejle og opland. Vi har derfor et stort kendskab til området, og vi kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker det. Vil du hellere komme til os, byder vi dig gerne velkommen i vores begravelsesforretning i Vejle. Valget er dit.

Vi står for alt det praktiske

Hvis du vælger os til at være din bedemand i Egtved eller omegn, står vi for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Du slipper derved for at skulle tænke på det praktiske på selve dagen, og kan i stedet have dit fokus på at få en smuk afsked med din kære. Vi kan hjælpe med alt lige fra koordinering af blomster til kontakt til præsten og kirkegårdsgraveren.

sidekick

Kontakt din bedemand i Egtved

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står vi klar til at tage imod din henvendelse hele døgnet rundt alle ugens dage. Ring derfor gerne til os på
tlf. 20 87 10 00, hvis du har brug for en bedemand i Egtved og omegn. Vi kan i de fleste tilfælde være hos dig inden for en time.