OKOK

Ring døgnet rundt på

Menu

Bedemand Grejsdalen

Vi er din lokale bedemand Grejsdalen. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og du får hos os bedemænd, der er yderst professionelle og kompetente. Vi har gennem årene hjulpet mange borgere i byen, og vi har derfor et stort kendskab til byens præster, og de muligheder der er i byen. Vi sørger altid for bedst muligt at opfylde afdødes og dine ønsker, så I får en dag, som I kan se tilbage på med en god følelse i kroppen til trods for omstændighederne.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi kommer hjem til dig

Det er for mange en svær tid, når man mister en. Der kan være mange ting, der skal tages stilling til. Der skal blandt andet samles og underskrives dokumenter. Vi vil derfor ordne det praktiske i det omfang, som du ønsker. Vi vil gerne gøre ceremonien perfekt og stilfuld, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med til at planlægge det hele ned til den mindste detalje.

Vi vil gerne have, at du har det så trygt og afslappet som muligt, når vi holder den indledende samtale. Derfor kommer vi gerne hjem til dig, hvis det er der, du føler dig mest tryg. Hvis du har det bedre med at være hos os, er du også velkommen til det. Vi bor i hyggelige og hjemlige lokaler på Fredericiavej i Mølholm, hvor der er gode parkeringsmuligheder.

Vi sætter os altid i dit sted, og vi gør vores yderste for at opfylde afdødes og dine ønsker. Vi er certificerede, og har en stor erfaring at trække på, hvilket sikrer dig en yderst professionel og kompetent rådgivning, hvor du kan føle dig helt tryg ved os.

Vi er altid til at få fat på

Skal du bruge en bedemand Grejsdalen, er vi altid til at få fat på. Vores telefon er åben hele døgnet rundt hele ugen. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik, der ligger på Fredericiavej i Vejle.

Når du ringer eller besøger os, kan du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim