OKOK

Ring døgnet rundt på

Vi er din lokale bedemand Hedensted

Efter en del år i faget, har vi opbygget en stor erfaring. Vi har været bedemand i Hedensted for mange borgere gennem årene. Det betyder, at vi har et stort kendskab til byen og de muligheder, der er. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og vi kan derfor komme med en professionel vejledning til, hvordan vi på bedste vis får jeres ønsker indfriet. Dermed får I en god dag, som I kan se tilbage på med en god følelse indeni trods omstændighederne.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi er i området

Som din lokale bedemand Hedensted har vi et stort kendskab til byens kirke og præster. Vi har adresse i Vejle på Fredericiavej, hvor der er gode parkeringsmuligheder. Du er altid velkommen i vores bedemandsforretning, hvis du har behov for en samtale. Vi har igennem vores mange år i branchen opbygget en solid erfaring og menneskekundskab. Vi er gode til at lytte, og vi vil altid sætte os i de pårørendes sted, for at kunne yde kyndig og professionel rådgivning.

Bedemand Hedensted - vi kommer hjem til dig

Det kan være en rigtig svær tid som pårørende, når man har mistet. Derfor kan hele planlægningen og det praktiske virke uoverskueligt. Der er mange ting, der skal tages stilling til og en masse papirer, der skal samles og skrives under. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så meget vi kan, og du bestemmer selv, i hvilket omfang vi skal hjælpe til med det praktiske.

Når vi har vores samtale, vil vi gerne have, at du føler dig så tryg og tilpas som muligt. Derfor vil vi gerne komme hjem til dig og holde samtalen, hvis du har det bedst med det. Hvis du hellere vil være hos os, er du også velkommen til det - vi har gode parkeringsmuligheder.

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du er altid velkommen til at kigge forbi i vores bedemandsforretning i Vejle, når der er åbent. Du kan også komme i kontakt med os ved at ringe. Vi besvarer opkald hele døgnet rundt alle ugens dage - også i weekenden.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling