OKOK

Ring døgnet rundt på

Bedemandsforretning Vahl & Wetche – dine professionelle bedemænd

Når en af vores kære går bort og skal bisættes, opstår der typisk et væld af tunge og ukomfortable spørgsmål, som ofte kan være svære at overskue og finde svarene på. Der skal straks tages hånd om mange praktiske ting omkring især bisættelse, som vi hos Vahl & Wetches Begravelsesforretning står klar til at bistå med. Vi har mange års erfaring som professionelle bedemænd i Horsens og omegn.

Som bedemandsforretning er det et bærende etisk princip for os, at den sidste afsked bliver som ønsket for både afdøde, og for dig som efterladt pårørende. Vi gør derfor altid vores yderste for at arrangere en afsked, der lever op til disse ønsker uanset trosretning eller hvis afdøde står uden for folkekirken. Kontakt os på tlf.20 87 10 00i dag og få en uforpligtende samtale om bisættelse af din kære.

Få den rette rådgivning til bisættelse

I forbindelse med en bisættelse opstår der typisk mange praktiske og økonomiske spørgsmål. Hos Vahl & Wetches Bedemandsforretning Horsens har vi stort fokus på vores ansvar for at rådgive de pårørende korrekt. Vi ved, at det at vælge mellem bedemænd er en tillidssag, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at leve op til denne tillid. Hvis du vælger os som dine bedemænd, er du sikret en professionel og faglig hjælp.

Dine lokale bedemænd - Begravelsesforretning Horsens

Fra Vahl & Wetches Begravelsesforretning nær Horsens betjener vi kunder og hjælper med alt det praktiske i forbindelse med bisættelse fra vores butik i Brædstrup. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for bedemænd nær Horsens. Vi kan være fremme på din adresse inden for ca. 1 time, hvis du ønsker, at vores samtale om begravelse skal foregå i hjemlige trygge rammer.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Tøv ikke med at kontakt professionelle bedemænd

Vi er en yderst professionel begravelsesforretning fra Horsens området, og du er meget velkommen til at kontakte os på telefon20 87 10 00eller via vores kontaktformular, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med en bisættelse.

Vi er der for dig, når du har brug for hjælp i forbindelse med bisættelse. I vores bedemandsforretning har vi 24 timers service, så du kan kontakte os hele døgnet rundt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling