Tak for din bestilling.

Du vil få tilsendt 'Min Sidste Vilje' med posten snarest.

OK

Professionel bedemand i Jelling

Når en af vores kære går bort, kan det være svært at overskue alt det praktiske, der skal tages hånd om. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche bistår vi dig gerne med dette. Det er et bærende princip for os, at den sidste afsked bliver som ønsket af den du har mistet, men også for dig som pårørende. Vi gør derfor altid vores yderste for at arrangere en ceremoni, der lever op til disse ønsker.

Kontakt os på tlf. 20 87 10 00 i dag og få en uforpligtende samtale.

Døgnvagt – Ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Få den rette rådgivning

I forbindelse med en begravelse opstår der typisk mange praktiske og økonomiske spørgsmål. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche har vi stort fokus på vores ansvar for at rådgive de pårørende korrekt. Vi ved, at det at vælge en bedemand er en tillidssag, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at leve op til denne tillid. Hvis du vælger os som din bedemand i Jelling, er du sikret en professionel og faglig hjælp.

Din lokale bedemand i Jelling

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche ligger i Vejle, men vi betjener kunder i hele Vejle og opland. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en bedemand i Jelling. Vi kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker, at vores samtale skal foregå i trygge rammer. Du er selvfølgelig også velkommen i vores begravelsesforretning i Vejle.

sidekick

Kontakt din bedemand i Jelling

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 87 10 00 eller via vores kontaktformular. Vi har 24 timers service, så du kan kontakte os hele døgnet rundt. Vi er her for dig, når du har brug for det.