OKOK

Ring døgnet rundt på

Menu

Professionel bedemand i Jelling

Når en af vores kære går bort, kan det være svært at overskue alt det praktiske, der skal tages hånd om. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche bistår vi dig gerne med dette. Det er et bærende princip for os, at den sidste afsked bliver som ønsket for både den afdøde, men også for de pårørende. Vi gør derfor altid vores yderste for at arrangere en ceremoni, der lever op til disse ønsker.

Kontakt os på tlf. 20 87 10 00 i dag og få en uforpligtende samtale.

Få den rette rådgivning

I forbindelse med en begravelse opstår der typisk mange praktiske og økonomiske spørgsmål. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche har vi stort fokus på vores ansvar for at rådgive de pårørende korrekt. Vi ved, at det at vælge en bedemand er en tillidssag, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at leve op til denne tillid. Hvis du vælger os som din bedemand i Jelling, er du sikret en professionel og faglig hjælp.

Din lokale bedemand i Jelling

Begravelsesforretningen Vahl & Wetches fysiske butik ligger i Vejle, hvorfra vi betjener kunder i hele Vejle og opland. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en bedemand i Jelling. Vi kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker, at vores samtale skal foregå i trygge rammer. Du er selvfølgelig også velkommen i vores begravelsesforretning i Vejle.

Kontakt din bedemand i Jelling

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 87 10 00 eller via vores kontaktformular. Vi har 24 timers service, så du kan kontakte os hele døgnet rundt. Vi er her for dig, når du har brug for det.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider, har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim