Ring døgnet rundt på

20 87 10 00

Din bedemand Kolding

At tage afsked med vores kære er aldrig nemt, og det er sjældent, at man har overskud til selv at stå for alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Vores bedemand Kolding hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche sørger gerne for alt det praktiske, så du i stedet kan koncentrere dig om at være sammen med dine kære. Vi planlægger begravelsen eller bisættelsen efter afdødes og dine ønsker.

Kontakt os gerne på tlf. 20 87 10 00 til en uforpligtende dialog.

Døgnvagt – ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Din lokale bedemand i Kolding

Vores begravelsesforretning ligger tæt på Kolding, og vi har gennem året bistået med nærværende og omsorgsfuld service ved begravelser og bisættelser i hele Kolding. Vi har derfor et stort kendskab til området, og vi kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker det. Vil du hellere komme til os, byder vi dig gerne velkommen i vores begravelsesforretning. Valget er dit.

Vi står for alt det praktiske

Hvis du vælger os som din bedemand Kolding eller omegn, står vi for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Vi hjælper med at rette henvendelse til kirkekontor, præst og graver og sikrer at dokumenthåndtering og andet papirarbejde foregår som det skal. Vi kan ligeledes hjælpe med koordinering af blomster, indrykning af dødsannonce og arrangement af traktement efter begravelsen. Du slipper dermed for at skulle tænke på det praktiske på selve dagen, og kan i stedet have dit fokus på at få en smuk afsked med din kære.

Kontakt din bedemand Kolding

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står vi klar til at tage imod din henvendelse hele døgnet rundt alle ugens dage. Ring derfor gerne til os på tlf. 20 87 10 00, hvis du har brug for en bedemand i Kolding og omegn. Vi kan i de fleste tilfælde være hos dig inden for en time.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv et gyldigt telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Få hjælp hos bedemandsforretning Kolding

Vores bedemand i Kolding kan hjælpe med alt relateret til begravelse eller bisættelse. Vi vejleder dig og hjælper dig med at træffe valg om alt fra valg af urne eller kiste, blomster og hvilke digte eller taler der eventuelt skal bruges ved ceremonien. Vi har også en samarbejdspartner, der leverer gravsten, til hvem vi gerne formidler kontakt. Vi anbefaler dog, at man venter med at træffe beslutninger om gravsten indtil man har fået begravelsen lidt på afstand. Når en kær går bort, står vi klar til at hjælpe med alt det svære.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.