Tak for din bestilling.

Du vil få tilsendt 'Min Sidste Vilje' med posten snarest.

OK

Bedemand i Hedensted og Løsning

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche gør vi vores allerbedste for at give alle efterladte en smuk afsked, der hele vejen rundt lever op til jeres forventninger. Vi hjælper familier og pårørende i Vejle og omegn, så hvis du søger en bedemand i Hedensted eller Løsning, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder at stå for alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller begravelse, så du i stedet kan bruge din tid sammen med dine kære.

Kontakt os på telefon 20 87 10 00 i dag og hør nærmere om vores ydelser.

Døgnvagt – Ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi tager vores arbejde seriøst

Det er en tillidsfuld post at være bedemand, og vi tager vores arbejde meget seriøst. Vi sætter en ære i at give en professionel vejledning om alt hvad der måtte være, skifteretten, begravelseshjælp og planlægning af ceremonien m.m., så du kommer nemmest igennem den hårde tid. Vi har et godt samarbejde med kirker og blomsterforretninger i hele Trekantområdet, der er med til at skabe en gnidningsløs begravelse eller bisættelse efter jeres ønsker.

sidekick

Vi varetager følgende opgaver

Som bedemand i Løsning og Hedensted kan vi hjælpe med alt det praktiske, der skal tages stilling til i forbindelse med et dødsfald. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Kontakt til præsten
  • Kontakt til kirkegården
  • Iklædning af afdøde
  • Transport af kisten eller urnen
  • Afhente dødsattesten
  • m.m.

Kontakt os døgnet rundt

Vi ved, at det kan være nødvendigt at kontakte en bedemand hele døgnet rundt. Vi står derfor til rådighed hele døgnet rundt på telefon 20 87 10 00. Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp til en bisættelse eller begravelse, eller hvis du blot ønsker at snakke med en bedemand Hedensted eller Løsning. Vi hjælper dig med at få taget en god afsked med din kære.