OKOK

Ring døgnet rundt på

Din lokale bedemand

Hvis du skal planlægge en begravelse eller bisættelse i Vinding eller Mølholm, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvad der kan lade sig gøre i dit område. Vi gør altid vores bedste for at opfylde afdødes og pårørendes ønsker. Vi har gennem vores år i branchen opbygget en stor erfaring, og vi kan derfor give dig kompetent og professionel rådgivning.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi er tæt på dig

Vores bedemandsforretning ligger midt i området. Vi har adresse på Fredericiavej i Vejle, hvor du er velkommen til at kigge forbi vores hyggelige og hjemlige lokaler - vi har gode parkeringsmuligheder. Du kan hos os altid være sikker på at få en nærværende, omsorgsfuld og professionel rådgivning, hvor der bliver lyttet til dig.

Vi kommer hjem til dig

Det er for mange en svær tid, når man mister. Der er mange tanker og følelser, der kører rundt i hovedet. I forbindelse med at man mister, er der mange ting, der skal besluttes, og der er dokumenter, der skal skaffes og udfyldes. Vi vil derfor sørge for, at du føler dig så afslappet og tryg som muligt. Derfor vil vi meget gerne komme hjem til dig, hvis det er der, du føler dig mest tryg. Hvis du hellere vil komme til os og holde samtalen i vores forretning, er du også meget velkommen til det. Vi hjælper med det praktiske i det omfang, du ønsker, og vi planlægger ceremonien ned til den mindste detalje.

Kontakt os, når du vil

Hvis du gerne vil vide, hvad vi kan tilbyde dig, kan du altid komme i kontakt med os. Vores telefon er åben alle ugens dage, døgnet rundt. Du er også velkommen til at besøge os i vores bedemandsforretning på Fredericiavej i Vejle, hvor vi har gode parkeringsforhold.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling