OKOK

Ring døgnet rundt på

Begravelse i Nørre Snede

Som den lokale bedemand nær Nørre Snede hjælper vi dig og dine kære til en smuk og mindeværdig afsked. Til begravelser træder vi til med professionel og omsorgsfuld hjælp, så du og dine kære kan drage omsorg for hinanden. Vi har mange års erfaring, så du kan trygt overlade alle de praktiske opgaver til os.

Vi har som et afgørende etiske princip, at den afdødes og de pårørendes ønsker skal imødekommes, når vi skal planlægge detaljerne omkring bisættelsen. Vi hjælper desuden med grundig rådgivning omkring alle de praktiske spørgsmål, som der typisk opstår omkring begravelseshjælp og skifteretten.

Kontakt os på tlf.20 87 10 00i dag og få en uforpligtende samtale.

Rådgivning i forbindelse med begravelse

Vi sætter stor ære i at være en empatisk, omsorgsfuld og nærværende bedemand, som du og familien kan føle jer trygge ved, når der ved en foranstående bisættelse opstår de praktiske og økonomiske spørgsmål.

Du kan have fuld tillid til, at vi hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche påtager os et stort ansvar for at rådgive de pårørende korrekt. For os er det at være den lokale bedemand i Nørre Snede en tillidssag, og vi går ikke på kompromis i vores bestræbelser for at gøre os fortjente til den udviste tillid. Vælges vi som din bedemand lover vi en professionel og faglig hjælp i topklasse.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Lokal forankret bedemand

Fra vores lokal forankring i Brædstrup kan vi hurtigt og nemt komme hjem til dig, såfremt du ønsker dette i forbindelse med samtalerne om en kommende bisættelse. Vi har fuld forståelse for, hvis du ønsker, at den indledende samtale om en begravelse skal finde sted i velkendte og trygge hjemlige rammer.

Kontakt os hele døgnet

Du fanger os på telefon20 87 10 00eller via vores kontaktformular 24 timer i døgnet. Vi er der for dig og yder den service, du har brug for alle døgnet timers.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling