OKOK

Ring døgnet rundt på

Professionel begravelsesforretning nær Østbirk

Som bedemand kan vi ikke tage tabet og sorgen væk, men vi kan med nærværende og omsorgsful service løfte alle praktiske opgaver væk fra dine skuldre. Med vores erfaring og professionelle rådgivning som bedemænd vil vi gøre vores yderste for, at afskeden bliver i tråd med afdødes ånd, og med respekt for det liv, som er slut, og for dig som efterladt. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche er netop disse spørgsmål det centrale etiske princip i vores service til dig.

Kontakt os på tlf.20 87 10 00i dag og få en uforpligtende samtale om bisættelse i Østbirk.

Få den rette rådgivning

I forbindelse med et dødsfald, kan der dukke mange praktiske og økonomiske spørgsmål omkring begravelsen op. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche har vi stort fokus på vores ansvar for at rådgive de pårørende korrekt vedrørende bisættelser. Når den rigtige bedemand skal vælges, ved vi, at tillid er en stor faktor, og vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at leve op til din tillid. Vi yder altid professionelt og fagligt en høj service.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Din lokale bedemand i Østbirk

Begravelsesforretningen Vahl & Wetches bistår begravelser i Østbirk og omegn fra afdelingen i Brædstrup. Som den lokale bedemand i Østbirk kommer vi også gerne hjem til dig, så den tunge – men nødvendige – samtale kan tages i trygge og velkendte rammer i hjemmet. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage samtalen hos os i Brædstrup.

Kontakt os 24 timer i døgnet

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon20 87 10 00eller via vores kontaktformular. Vi har 24 timers service, så du kan kontakte os hele døgnet rundt. Vi er her for dig, når du har brug for det.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling