OKOK

Ring døgnet rundt på

Bedemand med omsorgsfuld rådgivning

Har du mistet et kært familiemedlem, så hjælper vi dig med nærværende og omsorgsfuld service i den svære tid. Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står klar til at arrangerer en smuk bisættelse eller begravelse i Tørring og Uldum. Med betjening fra vores butikker i Brædstrup og Vejle står vi klar til at yde hurtig og professionel service, hvis du har brug for en lokal bedemand.

Vi løfter alle praktiske opgaver væk, så du og familien kan tage hånd om hinanden i sorgens stund. Det er et bærende etisk princip for os, at arrangere afskeden i tråd med afdødes ånd, så vi gør derfor altid vores yderste for at arrangere en afsked, der lever op til de ønsker, som der måtte være.

Kontakt os på tlf.20 87 10 00i dag og få en uforpligtende samtale om begravelse ved Tørring eller Uldum.

Få den rette rådgivning

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche ved vi, at der opstår mange økonomiske og praktiske spørgsmål i forbindelse med en begravelse. Vi tager ansvar og rådgiver de pårørende med stor professionalisme. Som din lokale bedemand lover vi, at vi med stor faglighed vil leve op til din tillid, hvis du vælger os.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi kommer gerne hjem til dig

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, når behovet for en bedemand i Tørring eller omegn opstår. Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi vores bedemandsforretning i Brædstrup, men vi har også fuld forståelse for, at du foretrækker hjemmets vanlige rammer, når det gælder begravelse. Vi kommer meget gerne forbi, hvis du ønsker det.

Kontakt os for begravelse

Du kan kontakte os på telefon20 87 10 00eller via vores kontaktformular. Vi tager telefonen i alle døgnets 24 timer og står altid klar, når du har brug for det.

Du er også meget velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende samtale om en foranstående begravelse.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling