OKOK

Ring døgnet rundt på

Menu

Vi er din lokale bedemand

Når du skal finde en bedemand, er det vigtigt, at det er en, du føler dig tryg ved. Når man mister, er der en masse tanker, der kører rundt oppe i hovedet. Gennem vores mange år i branchen har vi opbygget en stor viden og erfaring inden for vores fag. Vi kan derfor hjælpe dig bedst muligt, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Vejle. Vores bedemænd har et stort kendskab til byens præster og kirker, og vi ved, hvad din lokale kirke byder på, og hvad der kan lade sig gøre. Vi er med andre ord din lokale bedemand.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi er tæt på dig

Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvad det vil sige at miste. Vi er altid klar til at tale med dig, og vi yder altid nærverende og professionel rådgivning. Vi sætter os i de pårørendes sted og sørger for, at du bliver hørt. Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning i Vejle.

Vi kommer gerne hjem til dig

Det kan være svært at overskue tingene i tiden efter, at man har mistet. Beslutningerne, der skal tages, kan virke uoverskuelige, og det samme er gældende for de dokumenter, der skal indhentes og udfyldes. Derfor tilbyder vi at hjælpe med det praktiske i det omfang, du ønsker. Når vi skal have vores samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad der skal ske, er det vigtigt, at du er tryg. For de fleste er det i deres eget hjem, at de er mest trygge, og derfor kommer vores bedemand også hjem til dig. Vi vil sammen planlægge dagen, så ceremonien forløber perfekt, og alt er planlagt ned til den mindste detalje.

Du kan altid komme i kontakt med os

Har du mistet, og skal du til at arrangere en bisættelse eller begravelse i Vejle, så tag kontakt til din lokale bedemand. Vores telefon er altid åben og klar til at tage imod din henvendelse - også i weekenden. Du er også velkommen til at komme forbi vores begravelsesforretning i åbningstiderne. Ring altid først for nærmere aftale, da vi ofte kan være kaldt ud til en samtale.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim