Tak for din bestilling.

Du vil få tilsendt 'Min Sidste Vilje' med posten snarest.

OK

Den lokale bedemand i Børkop

Vi har et stort lokalkendskab i hele Vejle og opland og er derfor det oplagte valg, når du skal arrangere en begravelse i eksempelvis Børkop. Med vores gode forhold til såvel kirker som blomsterhandlere i området, kan vi sørge for at alt går gnidningsløst og efter dine ønsker.

En fordomsfri og nærværende tilgang

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche lægger vi vægt på en nærværende og fordomsfri dialog. Du bestemmer tempoet - og vi rådgiver dig på de områder, hvor du har brug for det.

Vi tager telefonen døgnet rundt, så du er altid velkommen til at give os et uforpligtende opkald.

Døgnvagt – Ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi kommer hjem til dig

Det er vores erfaring, at samtalerne i forbindelse med en begravelse eller bisættelse bedst foregår i hjemmets trygge rammer. Derfor kommer vi gerne hjem til dig, når vi skal holde det indledende møde. Du er også meget velkommen til at ringe og træffe aftale om et møde i vores butik på Fredericiavej i Vejle. Der er nem adgang fra E45 og gode parkeringsforhold lige ved butikken.

En pålidelig og engageret service

Når en af vores kære går bort, efterlader det de pårørende i sorg. Det sidste man har overskud til at beskæftige sig med, er de banale formaliteter. Derfor tager vi ansvar for alle de praktiske omstændigheder, og giver således jer ro til samværet med hinanden.

Det giver tryghed at have en pålidelig og engageret bedemand, og vi sætter en ære i at koordinere det sidste farvel ned til mindste detalje

sidekick

Kontakt os døgnet rundt

Vi besvarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage. Det er jo ikke op til os at bestemme, hvornår man får brug for en bedemand, hvorfor vi altid er tilgængelige. Ring til os, hvis du skal arrangere en begravelse, og skal bruge en bedemand Børkop - samt i resten af Vejle og opland.

Ring til Thomas Wetche og Winnie Markussen på 20 87 10 00.