Ring døgnet rundt på

20 87 10 00

Digte til begravelse

Det kan være svært at skrive den helt rigtige tale, når man skal tage afsked til en, man har elsket. Derfor kan et digt til begravelsen i ens tale ende med at være et smukt indslag. Det kan være et digt, den afdøde elskede eller et digt, der beskriver afdødes personlighed, rejse videre eller efterladtes følelser.

Døgnvagt – ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Kan man bruge digt til kort?

Et digt kan også bruges, hvis du ønsker at skrive et smukt kort til enten afdøde eller efterladte. Et digt kan være en god hjælp, hvis det er svært at sætte ord på sine følelser i et kort. Et digt kan vække nye og andre følelser, og sætte ord på sorgen. Et digt kan også erstattes af et citat, som du føler enighed med.

Dronning Elizabeth II sagde:
"Sorg er prisen, vi betaler for kærlighed."

En anden person har udtalt:
"Du er her ikke mere, men du har ikke forladt os. Du er bare gået i forvejen."

Personlige digte

På mange hospice er det normalt at finde et digt, der passer personligt til den syge. Disse digte er udvalgt af personalet efter den syges personlighed og omstændigheder. Det kan også være et smukt indslag at inddrage dette digt til begravelsen.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv et gyldigt telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.