Ring døgnet rundt på

20 87 10 00

Taler til begravelser

Hvis I vælger at afholde begravelsen eller bisættelsen i kirken, vil præsten være jeres taler. Her informerer I præsten om hvad, I ønsker, der skal siges og hvordan det skal foregå.

Døgnvagt – ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Hvad gør man med taler til borgerlig begravelse?

Hvis I ikke holder begravelsen i kirken, men derimod i kapellet, hjemmet eller et tredje sted, så kan I vælge at høre os, om vi vil hjælpe som taler. Bedemanden hos Vahl og Wetche vil holde en tale ud fra jeres stikord om den afdøde.

Hvordan skriver jeg en tale til begravelse?

Som familie, ven eller anden pårørende kan du også holde en mindetale til ceremonien. Der er ingen skrevne regler, formelle former eller strukturer for en mindetale, den skal blot være personlig. Det er dog en god ide at fokusere på afdødes positive sider og minder. De pårørende skal gerne sidde tilbage med en fornemmelse af hvem, afdøde var og det aftryk, der er efterladt. Nævn gerne afdødes kvaliteter, gode minder og andet, som skabte glæde omkring personen.

En tale fungerer som et udtryk for din kærlighed, dit savn og som et ordentligt farvel. Der er ingen forventninger til din tale, så gør den personlig og sig hvad du føler.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv et gyldigt telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.