Ring døgnet rundt på

20 87 10 00

Tekst til begravelse

Når man skal til begravelse, er det fint at skrive en hilsen, en tekst til bårebuket, et kort eller tekst til bånd begravelse. Dermed viser du din personlige omsorg og giver udtryk for dine følelser. Det kan dog være svært at sætte ord på følelser og skrive en tekst til noget så højtideligt.

Døgnvagt – ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Hvad skriver man af tekst til bånd til begravelser?

En bårebuket behøver ikke være stor, og derfor er båndet det også sjældent. Båndet er dog en fin pynt og god måde at personliggøre sin hilsen og omsorg. Uanset størrelsen på buket og bånd, er der ingen regler for tekst til båndet, så du kan blot skrive en kort lille hilsen som:

  • 'Hvil i fred'
  • 'Elsket og savnet'
  • 'Altid elsket, altid savnet, men aldrig glemt'
  • Eller et symbol af kors eller hjerte

Hvad skriver man på kort/tekst til bårebuket?

Man kan vælge at vedhæfte et lille kort til ens bårebuket. På et kort er det muligt at skrive en lidt længere og mere personlig hilsen end på båndet, men det er dog ikke et krav. Kirketjeneren vil tage kortet af buketten efter ceremonien og gemme det til de efterladte.

Et kort er beregnet til at give udtryk for tanker, minder og følelser for enten den afdøde eller de pårørende. Det vigtigste er at gøre din hilsen personlig fremfor formel. Nævn et godt minde, din relation til den afdøde, vis din medfølelse for de efterladte eller blot skriv, hvad du føler.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv et gyldigt telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.