OKOK

Ring døgnet rundt på

Menu

Min sidste vilje

Du kan give dine pårørende de bedste forudsætninger, for at efterleve dine ønsker,
når du udfylder ’Min sidste vilje’. Heri kan du eksempelvis tilkendegive, om du ønsker en begravelse eller en bisættelse, hvilke salmer, der skal synges under ceremonien, samt om dine ønsker til et bestemt gravsted.

Udfyld 'Min sidste vilje'

Du har flere muligheder for at udfylde dokumentet:

  • Du kan få tilsendt formularen med posten
  • Du kan downloade formularen herunder, hvorefter du kan udfylde - og indsende - den til os (bemærk at vi også her skal bruge navn og kontaktoplysninger, så vi kan oprette dig i arkivet)
Få tilsendt ’Min sidste vilje’ med posten
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit navn
Download 'Min sidste vilje' som pdf
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Hjælp og opbevaring

Vi står klar til at hjælpe med at udfylde formularen, hvis du er i tvivl om et eller flere af punkterne. Du bør opbevare originalen sammen med dine andre vigtige papirer. Kopien kan du aflevere hos os, et familiemedlem eller en god ven.

Offentlig Begravelseshjælp

Hvor meget de efterladte kan få udbetalt i begravelseshjælp afhænger af, om den afdøde efterlader sig formue.
Hvis børn under 18 år skal begraves, er begravelseshjælpen uanset formue 9.200 kr.
Hvis voksne over 18 år skal begraves, er begravelseshjælpen højst 11.000 kr.
Er den, der skal begraves, født før 1. april 1957, er hjælpen dog altid på mindst 1.050 kr. Dette beløb reguleres ikke.

Afdødes eventuelle formue bestemmer hjælpens størrelse

Afdøde efterlader ægtefælle eller børn

Hvis den, der skal begraves, efterlader sig børn under 18 år eller ægtefælle, må ægtefællernes samlede formue højst være 36.000 kr. for at få det maksimale beløb i begravelseshjælp. Fra denne grænse beskæres hjælpen og falder helt bort ved en formue på 46.750 kr. (2017).

Afdøde var enlig

Hvis den, der skal begraves, var ugift og uden børn under 18 år, må den afdødes formue højst være på 18.050 kr. (2017) for at få det maksimale beløb i begravelseshjælp. Fra denne grænse nedsættes hjælpen, og den falder helt bort ved en formue på 28.800 kr. (2017).

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider, har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim