OKOK

Ring døgnet rundt på

Vi er din bedemand i Trekantområdet

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står vi til rådighed i hele Trekantområdet med nærværende og omsorgsfuld hjælp, når du har brug for en kompetent og erfaren bedemand. Trekantområdet dækker Middelfart, Vejen, Billund, Grindsted, Kolding, Fredericia. Der er ens prisstruktur i hele området med fem faste pakkepriser, som du finder her på siden under priser. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi har gennem årene hjulpet mange borgere i området. Vi har et stort kendskab til byerne, deres kirker og præster, så vi ved hvilke muligheder, der er i de forskellige byer. Vi sætter os altid i dit sted, og vi gør vores yderste for at opfylde afdødes og de pårørendes ønsker for at få den perfekte begravelse eller bisættelse, så du kan tænke tilbage på dagen med en god følelse i kroppen trods omstændighederne.

Tag trygt kontakt til os.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Vi er i dit område

Med vores adresse på Fredericiavej i Vejle ligger forretningen tæt på byerne i trekantområdet. Vi har gode parkeringsmuligheder, og du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige og hjemlige lokaler, hvis du har brug for nærværende og professionel rådgivning.

Vi kører hjem til dig

Når det triste sker, at man mister, kan tiden lige efter virke meget uoverskuelig. Der er forskellige ting, der skal tages stilling til og papirer, der skal fremskaffes. Derfor hjælper vi til med det praktiske i det omfang, du ønsker det, og vi planlægger ceremonien ned til den mindste detalje.

Det er vigtigt, at du føler dig så tryg som muligt, når vi skal holde samtalen. For mange er det tryggeste sted at være deres eget hjem, og derfor kommer vi gerne hjem til dig. Hvis du har det bedre med at komme til vores bedemandsforretning i Trekantområdet, er du også meget velkommen til det.

Vi er til at kontakte hele døgnet

Du kan altid komme i kontakt med os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vores telefon har åbent hele døgnet rundt, alle ugens dage. Du er også velkommen til at besøge vores bedemandsforretning på vores adresse på Fredericiavej i Vejle. Det er tæt på afkørsel 61A Vejle C, og der er gode parkeringsmuligheder ved butikken. 

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling