OKOK

Ring døgnet rundt på

Din lokale begravelsesforretning - en tillidsfuld post

Som bedemand kræver det, at man har empati, nærvær og overblik. Dette er nogle af fællesnævnerne for os i Begravelsesforretningen Vahl & Wetche.

For os handler det som bedemænd om at give vores kunder tryghed, omsorg og nærværende service i en oftest svær situation. Derfor kan du også ringe til vores begravelsesforretning døgnet rundt, året rundt.

På den måde kan du få sat gang i processen, når det passer dig. Vi kommer gerne hjem til dig, da det er vores erfaring, at den slags samtaler har de bedste vilkår i hjemmets trygge rammer.

Vores daglige arbejde tilrettelægges ud fra butikken i Mølholm, hvor samtalen med dig også kan foregå. Vi har samme priser i hele Trekantområdet. Derrfor hjælper vi også dig, som er bosat i Middelfart, Fredericia, Kolding, Hedensted og Løsning.

Som bedemænd håndterer vi alt det praktiske, i tråd med afdødes ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og andre efterladte.

Når man taler begravelse håndterer vi både at yde en traditionel kirkelig handling uanset trossamfund, muslimske begravelser, og endelig tilbyder vi også en borgerlig handling, hvis der ikke er medlemskab af folkekirken.

Thomas Wetche

Jeg har mange års erfaring med komplekse opgaver, hvor et stort overblik kræves. Ved begravelser og bisættelser står vi for alle de praktiske aspekter, så du har mindst muligt at tænke på. Jeg forventer af os, at vi altid lever op til de høje forventninger, der naturligt er ved en mindeværdig og smuk højtidelighed. Som bedemand lægger jeg vægt på at møde de pårørende med respekt, ydmyghed og diskretion i øjenhøjde. Som pårørende står du i en svær og mange gange uoverskuelig situation. Der skal både siges farvel til et nært forbundet menneske, og samtidig tages hånd om alt det praktiske. Derfor ser jeg det som vores fornemste opgave at yde mest muligt hjælp og støtte.

  • Certificeret bedemand
  • Baggrund indenfor kundeservice/rådgivning og logistik

Winnie Markussen

Det vigtigste for mig er at yde en god service i tråd med afdøde og efterladtes ønsker. Jeg er en meget engageret person og tager gerne over i en svær livssituation. Vores største ønske er at udstråle omsorg, nærvær og ro, så du føler dig tryg i situationen. Dermed kan du sige farvel uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske. Vi vægter fortrolighed, nærvær og diskretion højt, så vi kan yde den bedste service og støtte i forbindelse med dødsfaldet.

  • Bedemand
  • Baggrund indenfor servicebranchen

Julie Eckholdt Gosvig

Jeg lægger meget vægt på at være der for de efterladte. Så de ikke føler, at de står med det hele selv. Tillid, overblik og tid er nøgleord hos Vahl & Wetche. Vi er til stede for de pårørende efter et dødsfald og under hele processen frem til begravelsen/bisættelsen. Vi sørger for at alt det praktiske bliver ordnet. Julie er under uddannelse til lægesekretær og arbejder sideløbende hos Vahl & Wetche.

  • Bedemand
  • Baggrund indenfor hotelbranchen

Vælg en certificeret begravelsesforretning

Hos begravelsesforretningen Vahl & Wetche har vi certificeringen og dermed fagligheden i orden. Ved at vælge os får du en gennemført professionel service, der til fulde anvender den bedste praksis inden for branchen. Vi tager effektivt hånd om selv de mindste detaljer og tilbyder gennem hele forløbet en nærværende og fordomsfri rådgivning.

Du kan ringe til vores begravelsesforretning både aften og weekend – vi besvarer altid telefonen. På den måde kan du få sat gang i processen, når det passer dig. Vi kommer gerne hjem til dig, da det er vores erfaring, at den slags samtaler har de bedste vilkår i hjemmets trygge rammer. Vi afholder imidlertid også gerne samtalen i vores begravelsesforretning, hvor vi har indrettet et hyggeligt lokale til formålet.

Døgnvagt – ring20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd - og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Vi besvarer opkald døgnet rundt.

Referencer

Venlighed og varme, jeg blev favnet fra første sekund. Hele vejen gennem forløbet fik jeg hjælp, både personligt, pr. telefon og på mail. Ikke et øjeblikke har jeg følt, det faktisk er en forretning. Tryghed! Tak fordi det blev jer, der sendte min mand på den sidste rejse. Tak Winnie og Thomas!

Else C., Vejle

Tak til Winnie og Thomas.
Ud over en forstående dialog om aftaler og god gennemsigtighed i forhold til priser, har vi oplevet en hensynsfuld og respektfuld håndtering af min mors begravelse.

Arne Sørensen, Vejle

Vi vil gerne på det varmeste anbefale begravelsesforretningen Vahl & Wetche i Vejle. Winnie og Thomas havde den menneskelige etik i højsæde under hele forløbet omkring vores mors død - fra det 1. møde ved dødslejet til det sidste omkring takkekort efter begravelsen.
Både Thomas og Winnie havde stor menneskelig indsigt - vi følte os hørt og taget kærligt af, uden at de ‘blandede sig’i vores sorg. Afsked med et kært familiemedlem er vanskelig - men bagefter at sidde med en følelse af, at alle ønsker før, under og efter begravelsen kunne tilgodeses og intet var for besværligt - da bliver eftertiden en smule lettere at bære. Den økonomiske side var også helt i orden og gennemsigtig. Vi blev orienteret om alle udgifter og der var ingen kedelige overraskelser. Vi kan varmt anbefale VAHL & WETCHE.

Malene Møller- Hansen, Ebeltoft

På det varmeste kan jeg anbefale Vahl & Wetche. Jeg vil gerne sige jer tak for et flot, sobert, professionelt og veludført stykke arbejde i forbindelse med min mors begravelse.

Benny N., Bredballe

Fantastiske mennesker, klar til at svare på alle de spørgsmål, der nu kan være. Man føler sig ikke presset til noget, og yderst respektfulde omkring afdøde. Kan kun varmt anbefale dem.

Karina K., Vejle

Thomas sørgede for min fars begravelse. Det hele foregik meget omsorgsfuldt og professionelt, og alting var som jeg forventede og mere til. Kan varmt anbefale dem.

Anni Andersen, Fredericia

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for, at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger!

Marianne Moltke Hersom

Respektfuldt, nærværende og professionelt. Det har været en meget god oplevelse at bruge Vahl og Wetche. Hele forløbet fra første opringning til afslutning, har været præget af respekt, nærvær og professionalisme. Det har været utroligt dejligt gennem hele forløbet at have Thomas til at rådgive mig, at kunne spørge ham til råds og bare vide, at der er tænkt på alt og styr på det hele. Prissætningen er fuldstændig overskuelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Therese Birgitte Thim

Stor tak til Winnie og Thomas for særdeles omsorgsfuldt og professionelt arbejde i forbindelse med min fars bisættelse. Vi fik al den rådgivning, hjælp og støtte, vi kunne ønske os - vi følte os virkelig i gode og trygge hænder. Med jeres gode hjælp fik vi taget en smuk afsked med min far. Jeg kan på det varmeste anbefale Vahl og Wetche.

Connie Orluff, Jelling