Tak for din bestilling.

Du vil få tilsendt 'Min Sidste Vilje' med posten snarest.

OK

Din lokale begravelsesforretning

En tillidsfuld post

En tillidsfuld post I mange tilfælde træder vi som fremmede ind i en meget følsom periode af en gruppe menneskers liv. Pårørende, der måske netop har mistet deres far eller søster, skal træffe en række valg i forbindelse med bortgangen af deres kære. Dette kræver empati, nærvær og overblik, og dette er nogle af fællesnævnerne for os, der står bag Begravelsesforretningen Vahl & Wetche. I vores begravelsesforretning kan du møde to bedemænd; Winnie og Thomas.

Winnie Markussen

Jeg har altid arbejdet med mennesker, hvor omdrejningspunktet har været service, derfor falder det mig nemt at tale med mennesker. Jeg er meget engageret og ved at der ikke er ret meget overskud i en svær livssituation som et dødsfald er, derfor er det vigtigt for mig, at den service jeg yder er i tråd med afdøde og efterladtes ønsker. Uanset hvilken religion eller overbevisning du har, er det vigtigste for mig, at du møder omsorg, nærvær og ro, så du/I trygt kan sige farvel og overlade de praktiske detaljer til os.

Thomas Wetche

Jeg har en baggrund inden for kundeservice/-rådgivning og logistik. Jeg er dygtig til projektstyring, og jeg har altid fokus på hele rammen. Alt ved begravelsen koordineres ned til mindste detalje. Det er let for mig at tale med alle slags mennesker, og jeg er god til at lytte.

I fordomsfrie og nærværende rammer står vi klar til at yde tryghed i en svær situation.

Vi tager telefonen døgnet rundt

Du kan ringe til vores begravelsesforretning både aften og weekend – vi besvarer altid telefonen. På den måde kan du få sat gang i processen, når det passer dig. Vi kommer gerne hjem til dig, da det er vores erfaring, at den slags samtaler har de bedste vilkår i hjemmets trygge rammer. Vi afholder imidlertid også gerne samtalen i vores begravelsesforretning, hvor vi har indrettet et hyggeligt lokale til formålet.

Døgnvagt – Ring 20 87 10 00

24 timers service
Vi besvarer opkald døgnet rundt.